Фестивал запознава младежите от Враца с ИТ индустрията

Фестивал запознава младежите от Враца с ИТ индустрията Враца е домакин на фестивал на технологиите „Tech4Young Vratsa 2019“, който цели да запознае младежите в града с ИТ индустрията в България и да разгърне пред тях всичко, което им е нужно за реализацията в тази сфера, както и трудностите по пътя.  
Събитието ще се проведе на 12 октомври (събота) в Голямата зала на Младежки Дом – Враца от 10:00 до 17:30 часа. Не е нужна предварителна регистрация. Поканени са лектори от различни софтуерни компании – местни, национални и международни, а също така ученици и студенти, които ще представят техни разработки по време на събитието.
По време на обедната почивка младежите ще имат възможността да поиграят настолни игри, както и да се насладят на трапезна вода и сандвичи, осигурени от партньорите – трапезна вода „Скакля“ и „СоКЪТ“.
Събитието се организира от „Vratsa Software – младежи“ с подкрепата на Telus International и с любезното домакинство на Младежки дом – Враца, без чиято подкрепа събитието нямаше да се състои. Още информация може да намерите на фейсбук страницата https://www.facebook.com/tech4young.
11.10.2019, 10:20 часа
1244 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha