Ето хороскопa за четвъртък, 17 октомври

Ето хороскопa за четвъртък, 17 октомври

ОВЕН

Предстои ви ново делово запознанство, което преценявайте добре, за да не съжалявате. Ще се наложи да взимате важни решения, свързани с бъдещите ви планове. Овладейте емоцията си. Разсеяността и песимизмът ви пречат за правилната оценка на ситуацията. Освободете се от тях на всяка цена. Искате да се усамотите. Въпреки това не пропускайте да покажете на семейството чувствата си. Не лишавайте от внимание любимите си хора. Сексуалните мигове ще оставят незабравими спомени у вас, ако сте нежни и не се откажете от тях.

ТЕЛЕЦ

В този ден са възможни конфликти и недоразумения, които ще ви отнемат много сили и ценно време, но няма как да ги избегнете. Необходимостта да получите на всяка цента признание, ще ви създаде много проблеми. Денят е успешен за тези от вас, които работят в интелектуалната сфера. Любовни срещи извън семейството ще ви донесат само разочарования в личния живот. Не е желателно да пътувате. Не се доверявайте на късмета си, ако сте решили да изневерите. Ще ви разкрият веднага и ще се лишите от мечтаните сексуални мигове.

БЛИЗНАЦИ

Днес сте в центъра на общественото внимание и с лекота ще достигнете привидно непостижимо. Разумът и интуицията ви подкрепят в сложна ситуация на работното място. Не е изключено да получите финансова подкрепа, ако се заредите със смелост и търпение. Успехът е на страната на работещите в интелектуалната сфера. Не сте склонни да раздавате обичта си, но искате да я получите, защото се чувствате самотни. Семейните могат да изживеят сексуални мигове, а несемейните да ги оставят за друг ден, ако са със случайни партньори.

РАК

Този ден обещава да е спокоен и творчески, ако се съобразите със ставащото и сте гъвкави, за да се приспособявате лесно към промените. Работете активно. Разговорите с делови партньори преценявайте в дълбочина, защото могат да се окажат неочаквано разочароващи. Избегнете неприятностите, породени от неочаквани събития. Не се впускайте в любовни авантюри, ако сте съжалили някого в неговата самота. Няма да бъдете щастливи. Случайните сексуални отношения са гаранция за бъдещи проблеми и дълъг период на самота.

ЛЪВ

Ще се сблъскате с проблеми, които са предизвикани от неволно допуснати грешки и от нежеланието ви да приемете съветите от страна на вашите колеги. Трудностите са преодолими, ако признаете вината си за ставащото на работното място и без притеснение и колебание поемете своите отговорности. Ако сте ядосани, не допускайте агресия към семейството си и особено към интимната си половинка. Отдалечаването й ще ви притесни. Сексът няма да е желан от любимите ви хора. Не търсете сексуални партньори извън дома си.

ДЕВА

Сутринта не е изключено да изяснявате отношенията си на работното място. Отпадналост и напрежение, причинени от преумора, ще ви следват и днес и през цялата седмица. Постарайте се да завършите поетите задължения на работното си място. Не прехвърляйте задачите на колегите си. Самотните си търсят партньор, но нека бъдат внимателни. Не е изключено да срещнете мечтаната голяма любов. По време на сексуалните удоволствия избягвайте разговорите и заядливите въпроси, защото ще отблъснете интимната си половинка.

ВЕЗНИ

Грешки, допуснати от вас или ваши колеги, които сте пропуснали да отстраните, ще се превърнат в сериозна пречка на пътя ви. На вашето работно място ще се окажете в центъра на конфликт, от които ще се изнервите допълнително. Не правете планове за пътувания и за финансови инвестиции. Рискувате да претърпите загуби. Бъдете мили с любимите си хора и не проявявайте ревността си. Не бързайте да стигате до леглото с новото си завоевание. Сексът може да се окаже обвързващ ви за цял живот, а вие не сте готови за това.

СКОРПИОН

Опитвате се да блеснете с уникалните си идеи на работното място, но няма да успеете, защото околните не искат да ги чуят. Вместо да се засягате не пропускайте да покажете на колегите си, че цените тяхната помощ, ако искате да ви обърнат внимание. Проведете среща с тях, а ако сте на ръководен пост и успеете да се организирате – и с вашите подчинени. Следобед сте натоварени с разрешаване на лични и семейни проблеми, които не работят в полза на интимните ви отношения. Забравете за намерението си да се отдадете на сексуални изживявания.

СТРЕЛЕЦ

Упоритостта днес ще ви бъде полезна на вашето работно място. Притежавате завидна трудоспособност, дейни сте и както винаги отхвърляте много задачи за изненада на всички, въпреки че ги дразните и будите завистта им. Решите ли да се захванете с нова задача, не се оглеждайте за трудности, а пристъпете към действие веднага. Бъдете внимателни с хората, които обичате. Не ги наранявайте без причина. Несемейните жени ще срещнат мечтаната половинка. Сексуалните мигове ще ви доставят взаимна наслада, ако не ги пропуснете, защото сте изнервени.

КОЗИРОГ

Предупреждавам ви да не влагате излишни надежди, че ще постигнете още днес целите си на работното място и ще приключите важен проект. Контролирайте емоциите си. Не губете решителността си и въпреки трудностите използвайте възможността да блеснете с уменията си. Овладейте емоцията си ако се опитват да омаловажават вашата работа. Ако се влюбите в неподходящ партньор, трудно ще прекратите започналата днес връзка. Ако сте семейни дами, сексуалните ви отношения са подложени на изпитание, заради съмнението, че сте изневерили.

ВОДОЛЕЙ

Не се концентрирайте върху проблемите си на работното място, защото бързо ще се справите с тях в днешния ден. Повярвайте в силите си и ще се убедите сами на какво сте способни и че не се нуждаете от странична помощ. Оптимизмът и мнението, че всичко ще се разреши във ваша полза не са на място, защото могат да попречат да видите възможните удари отстрани. Разправията с партньора ви може да прерасне в скандал, ако не сте достатъчно тактични и търпеливи и проявите женския си инат. Сексуалните ви отношения са хармонични.

РИБИ

Пътувайте, ако е неотложно, но преди това проявете толерантност и не забравяйте да подкрепите колегите си в техните нови планове. Заредете се с оптимизъм. Успехът е с вас. Не насочвайте вниманието си само върху личните си проблеми и не ги превръщайте в драма, за да осъществите деловите срещи и разговори, които ви дават възможност за нов професионален скок. Вечерта сте готови да пренесете лошото настроение от работното място и у дома и ще се изпокарате с близките си. Сексът ще ви зареди с положителни емоции и невероятни изживявания.

17.10.2019, 08:11 часа
2907 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha