Кандидатът за кмет на Мездра Надежда Йорданова се срещна със спортни клубове от града

Кандидатът за кмет на Мездра Надежда Йорданова се срещна със спортни клубове от града Кандидатът за кмет на община Мездра Надежда Йорданова и кандидати за общински съветници от местна коалиция „Съюз на демократичните сили” се срещнаха с представители на спортни клубове в града. В дискусията взеха участие Нина Данколова - председател на  Спортен клуб по снукър „Мездра 2013”, майсторът на спорта Тошко Кирков от Шах клуб „Локомотив” /Мездра/, Василиий Ковяр - инструктор по източни бойни изкуства, Жанета Лашкова - треньор по лека атлетика и Лили Николова - председател  на ЖКХГ „Анелия”. 
По време на срещата бяха обсъдени теми, свързани с проблемите на спорта в община Мездра.В дискусията се включи и един от най-добрите ни атлети Митко Ценов, който не скри своята болка от липсата на условия и средства за развитие на леката атлетика в града.
Надежда за община Мездра!
Ако искате да подкрепите кандидата за кмет на община Мездра Надежда Йорданова и кандидатите за общински съветници от Местна коалиция „Съюз на демократичните сили” можете да гласувате с номер 69 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.
 
18.10.2019, 09:27 часа
765 0