Ето кога тръгва новата телевизия на Слави Трифонов

Ето кога тръгва новата телевизия на Слави Трифонов Телевизията на Слави Трифонов "7/8 TV" ще стартира на 4 ноември в 19 часа. Тя ще излъчва 5 часа - от 19:00 до 00 часа. Това обяви днес самият Трифонов в интервю, излъчено във фейсбук.
"Да стартираш една телевизия, не е като да стартираш готвене, това е нещо доста сложно. Ние винаги се стремим да бъдем точни и ясни с аудиторията. Не бяхме сигурно кога точно ще се случи, затова обявихме, че ще бъде след 15 септември", обясни шоуменът.
Друг важен въпрос, който бе разяснен, е дали телевизията ще бъде онлайн или ще излъчва сигнал по кабел и сателит. "Както почти цяла България получава телевизията си по кабел или сателит, кабелните оператори, мобилните оператори и сателитните разпространяват всички канали - така ще се разпространява и тази телевизия", обясни водещият.
Стана ясно и че "7/8 TV" ще бъде намерена на 78-ми канал на повечето оператори.
"Г-н Евгени Димитров, който е директор на телевизията, в момента подписва отделен договор с всеки един оператор", каза още Трифонов.
Попитан дали ще го има отново "Шоуто на Слави" на екран, той обясни, че това е невъзможно, тъй като шоу с това име е било години наред в ефира на друга телевизия. За сметка на това пък ще има все шоу с водещ Слави Трифонов, което ще се казва "Вечерното шоу на Слави".
22.10.2019, 11:51 часа
2792 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha