Внесоха документите за партията на Слави Трифонов в съда

Внесоха документите за партията на Слави Трифонов в съда Заместник председателят на партията на Слави Трифонов Тошко Йорданов внесе документите на “Няма такава държава“ за регистрация в Софийски градски съд.
Припомняме, че политическата партия на Трифонов проведе учредително събрание на 5 октомври, а по закон партиите подават молба за регистрация в СГС до три месеца след учредяването си.
"Няма нужда от план “Б” относно името на партията, защото няма законово изискване за наименованието на партията. Събрахме 3700 подписа", заяви Йорданов след регистрацията на документите. 
"Мая Манолова ни беше гост, защото е актуална и беше на балотаж на изборите в София. А тепърва ще се види дали изборите в София са законни и дали ще се отварят повторно урните. Не знам дали с Манолова ще имаме политическо бъдеще. Не определям бъдещето, а всичко друго ще са спекулации", каза още. 
"Истината е, че пред страната и нас има проблеми. Дали са леви или десни, не се знае. БСП правят десни политики. ГЕРБ правят социални политики. Тези определения на ляво и дясно са само, за да си чешем езиците. Видяхме как гласуваха демократично мислещите хора", завърши Тошко Йорданов.
05.11.2019, 11:32 часа
1149 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha