Росен Добрев и общинските съветници положиха клетва в Оряхово /снимки/

Росен Добрев и общинските съветници положиха клетва в Оряхово /снимки/ Росен Добрев положи клетва като кмет на Оряхово за трети пореден мандат. Тържествената церемония се състоя днес в присъствието на областния управител Малина Николова, която връчи символите на града на новия стар кмет.  
„Днес е исторически ден за нашата община. За пръв път в новата история на Оряхово кмет печели трети пореден мандат. Благодаря за доверието и сериозната подкрепа от гражданите! Те са атестат за правилната политика, която водим през последните два мандата. Запазихме екипа си в общината и продължаваме с нови сили и с още по-голяма отговорност пред високите обществени очаквания. Ще се обединяваме зад добрите идеи и ще търсим консенсус в общинския съвет", обеща в тържествената си реч кметът на Оряхово. 
3аедно с Добрев, клетви положиха и кметовете на селата в общината – на Селановци Росица Койнова, на Лесковец Галина Светлозарова и на Остров Ирена Станкулова. В длъжност встъпиха и новите общински съветници. Местните сенатори издигнаха 3 кандидатури за председател на местния парламент. След като отвод си направи най-възрастният - Кирил Опров от ВМРО, за шефското място се бориха Румяна Декова от ГЕРБ и д-р Станка Пирянкова от БСП. Очаквано, доверието на мнозинството спечели Декова. Тя ще председателства за втори пореден мандат общинския съвет в Оряхово. 
08.11.2019, 16:20 часа
2123 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha