Врачанин потъна вдън земя на петък 13-и, втори месец го издирват

Врачанин потъна вдън земя на петък 13-и, втори месец го издирват Втори месец продължава издирването на известния врачански любител на природата и популярен сред съгражданите си със своите снимки на планината Хари Берковски, научи агенция BulNews.
До момента от него няма никаква следа въпреки усилията на близките му. Човекът последно е видян на 13 септември около 11 часа пред блока където живее на ул. „Климент Охридски”. Тогава той е бил със светло бежово яке и светъл панталон. Носил е туристическа раница и щеки. Последната снимка, която запаленият планинар е качил в профила си във Фейсбук е от Врачанския Балкан на 12 септември.
Това обаче не е необичайно, защото всичките му снимки са запечатали природни красоти от Балкана и града през различни сезони.
След като мъжът изчезна, първо дъщеря му започна много активно да го издирва. Тя и близки нейни приятели разпространиха описанието му и в социалните мрежи.
По-късно Хари Берковски е бил обявен за издирване и от МВР. Направено е обстойно претърсване на Балкана, къде се предполага, че той може да е отишъл. Издирването не дало обаче очаквания резултат.
Към момента е ясно само, че близките му са проучили, че при изчезването си човекът е бил в добро здравословно състояние. Те продължават да очакват информация за него и всяка такава би им била от полза.
 
14.11.2019, 08:40 часа
3090 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha