Униформени обискираха дома на дядо в Бяла Слатина, намериха незаконни дърва

Униформени обискираха дома на дядо в Бяла Слатина, намериха незаконни дърва Незаконни дърва са намерени и иззети от дома на дядо в Бяла Слатина, предадоха от пресцентъра на полицията във Враца.
Случката е от вчера. В местното районно управление бил получен сигнал за съхранявани незаконни дърва в двора на къща в града. След получаването на съобщението полицейски служители направили проверка на адреса, който бил подаден в сигнала. Обискираният дом е собственост на С. М. А. на 86 години, местен жител. При проверката на къщата униформените намерили и иззели 2.5 кубика дърва за огрев. Те били без наличие на държавна горска марка и документ за произход.
Образувано е бързо полицейско производство по случая. 

*Снимката е илюстративна
16.11.2019, 11:19 часа
4298 3
Коментари

ОСТАВКА

16.11.2019, 19:43 часа
Същите ушеви пед*ли писали акта на 86 годишен дядо,вземат рушвети от горската мафия.Значи ИАГ може да закриля мафията и да лапа пачки,а деди да мре зимъска от студ.Да ви с*ра на гроба и свещите.Не народ а МЪРША!

Без думи

16.11.2019, 12:06 часа
Понеже обиска е по сигнал, говняра който го е подал му пожелавам да нема с кво да се грее и той, само със свещици да го обикалят да го греят отстрани - не народ - мърша.

Без думи

16.11.2019, 12:03 часа
Щом почнахте да обискирате и 86 годишни хора съм ви еб.л пи.ката ма.чина, тировете изнесоха за румъния и гърция вековна гора а вие ми обискирате дедовия, пропаднала държава, мен ще ме е срам да съставя акт на такъв човек.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha