Община Враца дава близо 2 млн. лева за подмяна на водопровод в село Девене

Община Враца дава близо 2 млн. лева за подмяна на водопровод в село Девене Община Враца обяви обществена поръчка за подмяната на водопровода в село Девене, научи агенция BulNews. Поръчката е за инженеринг – проектиране, упражняване на авторски надзор и изпълнение на съществуващата водопроводна мрежа на улиците „Ангел Георгиев“, „Георги Кирков“, „Христо Ботев“, „Шипка“, „Хаджи Димитър“, „Чапаев“, „Искър“ и „Димитър Благоев“ в селото.
Процедурата за избор на изпълнители ще бъде проведена чрез публично състезание тъй като това в най-голяма степен гарантира публичността на възлагане и разходването на финансовите средства.
Прогнозната стойност на обществената поръчка е в размер на 1 653 944 лева без включен ДДС или 1 984 732.8 лева с ДДС.
За изработване на инвестиционния проект са определени до 55 200 лева, за упражняване на авторски надзор са предвидени до 12 500 лева, а за изпълнение на строителни и монтажни работи – до 1 586 244 лева без ДДС.
Важно условие е предложенията на участниците да не надвишават прогнозната стойност на обществената поръчка, както и по-отделните дейности. Участник, чиято обща цена или тази по отделните дейности, надхвърля прогнозната стойност на поръчката ще бъде отстранен.
Срокът за изпълнение на строително-монтажните работи следва да бъде не по-дълъг от 240 календарни дни, а срокът за изпълнение на проектирането не трябва да надвишава 60 календарни дни.
Класирането на офертите ще се извърши на база икономически най-изгодна оферта, въз основа на критерий „оптимално съотношение качество/цена”.
20.11.2019, 08:25 часа
2908 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha