"Пъстрина" с драматичен успех с 4:3 над "Селяк"

"Пъстрина" с драматичен успех с 4:3 над "Селяк" С гол в добавеното време отборът на "Пъстрина" победи с 4:3 на собствен терен "Селяк" (Стубел) в отложена среща от VIII-я кръг на първенството на монтанската IV-та дивизия.
На стадиона в село Николово гостите на три пъти повеждаха в резултата. Слави Георгиев сюрпризира домакините в 9-та мин. След половин час игра Мирослав Димитров-Мичко преодоля трима футболисти на съперника и изравни. Малко преди почивката Роберто Людмилов отново изведе гостите напред с топовен шут от 25 метра.
Мирослав Димитров възстанови равенството в 53-та мин. след като се оказа най-съобразителен при едно меле в наказателното поле. Шест минути по-късно "Селяк" за трети път поведе. Станислав Димитров с диагонален шут изпрати топката в мрежата на преквалифициралия се по принуда като вратар защитник на "Пъстрина" Тони Валентинов–Макарата. Драмата обаче тепърва престоеше.
Александър Димитров направи 3:3 в 78-та мин., а в добавеното време влезлият като резерва малко преди това Георги Захариев донесе победата на шампиона на 2018 г.
24.11.2019, 20:01 часа
1968 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha