"Селяк"/Стубел/ се отказа от участие в „А“ ОФГ-Монтана

"Селяк"/Стубел/ се отказа от участие в „А“ ОФГ-Монтана Един от най-популярните отбори в област "Монтана" "Селяк" (Стубел) се отказва от участие  в първенството на „А“ областна футболна група. За това се говореше от месец, но бе обявено в официалната страница на клуба.
„Искаме да ви уведомим че отборът на "Селяк" (Стубел) преустановят участие в „А“ ОФГ. Благодаря на всички играчи, фенове и доброжелатели, които бяхме част от отбора и се опитвахме да го съхраним. Поради липсата на финанси и други неточности в клуба взехме това трудно решение. За три години и половина успяхме да съберем добър отбор и името на "Селяк"-а стана фактор в аматьорския футбол, но не винаги всичко става само с желание. Опитахме се да намерим спонсори, които да помогнат да запазим колектива и да подобрим организацията, но не успяхме“, написаха във Фейсбук.
Само преди две години ФК "Селяк" чества своята 80-годишнина. На стадиона в Стубел тогава се събраха ветерани от няколко поколения. Безспорно най-известният футболист на "Селяк"-а е Стефан Найденов-Доктора. Легендарният плеймейкър на "Монтана", "Берое" (Стара Загора) и "Спартак" (Варна) си отиде от този свят през 2010 г.
17.07.2021, 16:26 часа
1050 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha