Психично болен закла баща си в Ахтопол

Психично болен закла баща си в Ахтопол Тази сутрин около 8 часа в Районно управление – Царево е получено съобщение, че в частен дом в Ахтопол е открито тялото на възрастен мъж с прободни рани.
Установено е, че това е 83-годишният собственик на имота, в който живеел заедно с 55-годишния си психично болен син. Своевременно към мястото на инцидента се отправили полицейски служители, които отцепили местопроизшествието и със съдействието на служители от отдел „Криминална полиция” извършили щателен оглед. 
Задържан за престъплението е 55-годишният син на убития - Георги Калудов, който сам  е сигнализирал за престъплението. Малко след 7 часа тази сутрин той отишъл до близък търговски обект и казал на продавачаката, че баща му се е самоубил. „Аз обаче му помогнах, за да не страда“, признал той.  Ужасена, жената веднага се е обадила на сестрата на Георги. До няколко минути тя е пристигнала в семейната им къща и изпаднала в шок от кървавата баня. Баща й, който бил трудноподвижен и с ампутиран крак, лежал в локва кръв, с множество прорезни рани. 
Заподозреният нееднократно е отвеждан за лечение в Центъра за психично здраве с диагноза „шизофрения”.
По случая се провеждат различни процесуално-следствени действия. Назначени са и множество експертизи. Образувано е досъдебно производство.
02.12.2019, 15:22 часа
830 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha