Оставиха за постоянно в ареста мъжа, убил баща си във Врачанските лозя /снимки/

Оставиха за постоянно в ареста мъжа, убил баща си във Врачанските лозя /снимки/ Оставиха за постоянно в ареста мъжа, който уби баща си във вилата им във Врачанските лозя, видя репортер на агенция BulNews. Най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ се гледа преди минути от съдия Лидия Крумова във Врачанския окръжен съд. Главната предпоставка за вземане на най-тежката ограничителна мярка е реалната опасност той да извърши друго престъпление.
Асен Нонински е обвинен в убийството на 77-годишния си баща, който дълги години в работил във Врачанския театър. До сега обвиненият в тежкото криминално престъпление е бил с чисто криминално досие и е работил като охранител. Много често обаче той посягал към чашката и ставал агресивен към баща си, като не за пръв път му посягал.
Пред магистратите той заяви, че не е умъртвил умишлено своя родител. По негови думи, възрастният мъж страдал от деменция и често при излизането му на двора падал и се наранявал. 
Припомняме, че тялото на починалия Цветан Нонински бе намерено след подаден сигнал на 28 ноември. Трупът бил открит в къщата, в която живеел. Дъщеря му, която от няколко дни нямала връзка с него, отишла да го посети и останала втрещена от видяното. Вътре тя намерила безжизнения труп на баща си. След подадения сигнал, патрули на полицията и съдебен лекар пристигнали на местопрестъплението. Преглед на тялото бързо установил, че има много нанесени удари върху трупа, които са довели до смъртта му. 
След бързи процесуално-следствени действия било установено, че вероятният извършител е 50-годишният син на жертвата.
Определението на Врачанския окръжен съд може да бъде обжалвано и протестирано в тридневен срок пред Софийския апелативен съд.
 
02.12.2019, 17:41 часа
5355 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha