"Вихър" разгроми с 4:0 като гост "Шурданица"

"Вихър" разгроми с 4:0 като гост "Шурданица" Отборът на "Вихър" (Николово) разгроми с 4:0 като гост "Шурданица" (Георги Дамяново) в отложена среща от VIII-тия кръг на първенството на монтанската IV лига.
Шампионът поведе в 20-та мин. чрез Стелиян Николов, който довкара отбитата от вратаря топка. Десет минути по-късно домакините останаха с 10 човека на терена, след като главният съдия Емилиян Тодоров изгони с втори жълт и червен картон Борислав Войков.
В 48-та мин. Кристиян Методиев-Пато центрира от фаул и в наказателното поле Филип Илиев бе оставен непокрит на далечната греда и засече с глава в мрежата за 2:0. Ани Петков си отбеляза автогол в 50-та мин. и направи резултата класически. С втория си гол в мача точка на спора сложи Филип Илиев-Фичо (на снимката) в 56-та мин. Тогава сърцатият нападател с летящ плонж заби топката във вратата, след прецизна асистетция на Емилиян Ивов-Ивко.
С успеха си на стадиона край Лопушанския манастир отборът на "Вихър" се изкачи на първото място в класирането с актив от 28 точки и един мач по-малко, а следващата събота приема доскорошния лидер "Бойчиновци".
08.12.2019, 14:48 часа
1054 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha