„Теклас“ започна с интервютата на бъдещите си работници

„Теклас“ започна с интервютата на бъдещите си работници Ръководството на новостроящия се завод на „Теклас – България“ ЕАД във Враца е започнало интервютата с бъдещите си служители, научи агенция BulNews.
Вече е назначено лицето, което ще отговаря за човешките ресурси в завода, като от миналия месец са стартирали и интервютата с мераклиите да се трудят в завода на автомобилния гигант във Враца.
Интересът на врачани за работа в новия завод продължава да не стихва и кандидатурите продължават да се трупат. Към момента над 400 човека са подали документите си с надежда да се намери някоя позиция отговаряща на уменията им.
Първите работници в завода ще бъдат назначени през февруари, като обучението им ще се проведе в Кърджали. Те ще играят ролята на ментори на служителите, които ще бъдат наети след тях.
Припомняме, че чистата средна работна заплата, която ще получават работниците, е от 850 до 2 000 лева, като от компанията уточняват точния размер на заплащането за всяка отделна позиция на среща с човека, който са избрали да работи за тях.
23.12.2019, 11:35 часа
12336 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha