В. „Зора“: Какво знаеше Силва Зурлева за Нова телевизия, та вече е мъртва?

В. „Зора“: Какво знаеше Силва Зурлева за Нова телевизия, та вече е мъртва? Силва Зурлева е мъртва, като според оскъдната информация на МВР тя се е подхлъзнала по стълбите на къщата си в село Ковачевица и падането е било фатално за нея.
Според местните около къщата й има прекалено много полиция и нищо от поведението на ченгетата не говори за нещастен случай, пише вестник „Зора“.
Има криминалисти от София, има и прекалено много патрулки. Силва Зурлева знаеше прекалено много, но кое доведе до смъртта и, питат нейни приятели в социалната мрежа Фейсбук и обясняват, че не вярват това да е нещастен случай.
Зурлева не пиеше алкохол, беше прекалено премерена в думите и действията си, кое точно трябва да ни накара да повярваме, че тази жена, която не страдаше от никакви болести изведнъж се е подхлъзнала и това е било фатално за живота и.
Обществото се надява от МВР да разкрият истината какво точно се е случило в тази фатална нощ за живота на Силва Зурлева, която дълги години беше директор на Нова Телевизия.
Ето коя всъщност беше Силва Зурлева:
Силва Николова Зурлева е български филолог и журналист. Завършила е СУ „Климент Охридски“ със специалност българска филология и новогръцки език и литература. Университета завършва със златен медал и започва кандидатска дисертация на тема
Преводач е на художествена литература, пише рецензии за новоиздадени книги от балкански автори. Работи като редактор последователно в БНТ и София прес, става кореспондент на гръцки вестници и списания.
През 1992 година започва дейност в консултантския бизнес – чужди инвестиции и приватизационни сделки. Работи по проектите на Делта, Никас, Гудис, Кока-Кола, Плевенски цимент и др. Нейно е рекламното послание „Делта – връх на сладоледа. Първо в София, а после и в други градове“.
От 10 май 1999 г. е управител на медийната групировка „Антена България“, а от март 2001 г. - председател на Съвета на директорите на Нова телевизия, а от 2009 година е главен консултант на телевизията и член на Управителния съвет на Нова Броудкастинг Груп.
През май месец Нова Броудкастинг Груп става собственост на братята Домусчиеви и Силва Зурлева и бе принудена да напусне.
Професионалната биография на Зурлева е свързана предимно с Нова телевизия, на чието управление посвещава близо 20 години.
01.01.2020, 19:36 часа
6157 2
Коментари

Елементарно Уотсън

02.01.2020, 18:31 часа
Одете питайте Мишо Бирата или Ало Ваньо.

Ева

02.01.2020, 10:36 часа
Ееееей,идиоти мръсни ,болни сте,педераси нещастни!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha