13-годишно момиче издъхна, след като роди от баща си

13-годишно момиче издъхна, след като роди от баща си Шокиращи разкрития потресоха цяла Бразилия, след като властите оповестиха случай за смъртта на 13-годишна родилка, която издъхнала малко след като дала живот на първородната си рожба. От следствието уточниха още, че бащата на детето е бащата на починалата родилка.
13-годишното момиче е било прието в болница със силни коремни болки, където лекарите установили, че то е бременно и веднага било вкарано в операционната. Докторите изродили бебето, което било в отлично здравословно състояние, но показателите на майката се влошили и въпреки усилията им тийнейджърката издъхнала на 11 декември.
Оказало се, че бащата е блудствал и изнасилвал дъщеря си в продължение на ''няколко години''. След този случай мъжът е избягал и се покрил, но няколко дни по-късно полицията в южноамериканската страна го е намерила и арестувала. Очаква се срещу него да бъдат повдигнати поне две обвинения, информира ''La Vanguardia''.
От семейството на починалото момиче твърдят, че никой от тях не е бил запознат какво прави мъжът със собствената си дъщеря. Тепърва предстои социалните служби да преценят кой от роднините да поеме грижите за новороденото.
02.01.2020, 16:50 часа
43970 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha