Вече е ясно: Ето защо мъжете искат отзад

Вече е ясно: Ето защо мъжете искат отзад Мъже предпочитат да правят секс отзад. И за все повече двойки си наместват хормоните така, като и жените нямат нищо против. Но защо господата имат такъв мерак за анален секс с половинката си? Защото повечето жени се дърпат и не искат? Или защото това кара мъжете да се чувстват като господари?
Истината е, че когато една жена позволи на партньора си „достъп отзад“, той започва да гледа на нея по друг начин и да изпитва още по-сериозни чувства.
За него половинката му има пълно доверие и затова няма против да практикуват анален секс. В същото време това кара мъжа да се чувства господар в леглото, което определено подхранва егото му.
Повечето любими пози на мъжете са с изглед към дупето на партньорката. А какво по-добро от хубава гледка, придружена с анален секс?
По принцип сексът е част от интимния живот на двама влюбени и всичко, което става в леглото, трябва да си остане между тях. Да, но хората обичат да се хвалят. Особено мъжете.
За представителите на силния пол е престижно да практикуват редовно анален секс и винаги бързат да се похвалят на най-близките си приятели.
Това понякога води до чувство за малоценност у мъжете, които не са „прониквали отзад“ и те бързат да убедят партньорката си да им даде поне веднъж тази възможност.
Представителите на силния пол, които са правили анален секс, знаят, че чувството е по-хубаво, защото входът на дупето е по-тесен и съответно им доставя по-голямо удоволствие.
Защо понякога първият път отзад е неуспешен?
Жените се притесняват какво ще се случи – ще боли ли, ще им хареса ли, ще се изпуснат ли по време на секс и т.н. При аналния секс е много важна психическата нагласа.
Затова не се притеснявайте излишно, ами се опитайте да се отпуснете максимално. Аналният секс не е болезнен, но ако на вас не ви доставя удоволствие или ви боли, престанете да го практикувате.
За да бъде проникването максимално безболезнено, мъжът трябва да е с презерватив с допълнително количество лубрикант, както и да сложи от овлажняващия гел около входа на ануса.
Не забравяйте, че женското дупе няма функцията да се самооовлажнява, както се случва с вагината при възбуда. Някои дами се оплакват от проблеми, продължаващи няколко дни след края на акта.
Най-често те получават газове, които не могат да контролират. За да се справите с този проблем, тренирайте редовно мускулите на ануса. Това, което трябва да правите, е последователно да стягате, задържате и отпускате мускулатурата.
Малко са жените, които се изпускат по време на анален секс, но ако искате да се застраховате, направете си предварително промивка.
Аналният секс може да ви донесе много удоволствие, стига да го практикувате правилно. Имайте предвид, че бурният секс може да доведе до силна и продължителна болка и да увреди сериозни стените на ректума. Затова помолете партньора си темпото да е умерено и тласъците да не са прекалено силни.
09.01.2020, 11:00 часа
2412 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha