Враца софтуер общество организира обучение за дигитален маркетинг

Враца софтуер общество организира обучение за дигитален маркетинг За трета поредна година Враца софтуер общество организира събитие за дигитален маркетинг, което ще се проведе на 1 февруари, събота, от 15 часа в актовата зала на СУ “Козма Тричков” - Враца. То е за всички, които търсят интересна и предизвикателна работа, искат да работят дистанционно за клиенти от България и света или пък искат да го ползват да популяризират своя малък или среден бизнес онлайн.
Кандидатстването за курса по дигитален маркетинг е отворено до 7 февруари. Желаещите може да се регистрират тук: https://school.vratsasoftware.com/digital-marketing
Лектори ще бъдат:

- Калин Георгиев е енергичен и бързомислещ предприемач с 20г. опит в дигиталната индустрия. Започнал като web developer за агенция в Лондон, след това маркетинг консултант във Валенсия и Малта, а сега управляващ дигитална агенция във Враца. Той ще ви запознае с това как да оптимизирате бизнеса си в Google.

- Ивайло Йорданов - консултант по дигитален маркетинг и основател на агенция за дигитален маркетинг evol.bg с богат опит в тази сфера. Работил е за bTV Media Group, Havas, Hewlett Packard Enterprise. В момента от услугите му се възползват и фирми от Враца и региона. Той ще говори за маркетинга в социалните мрежи.

- Емилиян Кадийски - програмист, съосновател на Враца софтуер общество, учител по информатика и програмиране в Професионална техническа гимназия “Н.Й.Вапцаров” - Враца, възпитаник на “Заедно в час”. Той ще представи дигитализацията в информационната ера.
Също така ще бъдат разгледани и някои основни направления в дигиталния маркетинг: управление на реклами във Facebook и Google, създаване на съдържание, SEO, електронна търговия и изготвяне на маркетинг стратегия.
По време на събитието ще бъде представен предстоящия 3-месечен курс по ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ на Враца софтуер общество. Той започва в края на февруари 2020г. и е предназначен както за ученици в гимназия, така и за работещи и безработни.
Екипът на Враца Софтуер Общество има за мисия да даде нови възможности за предизвикателна и добре платена работа, която е възможна точно тук - във Враца. Каузата ни срещна разбиране от Фондация “Америка за България” , която е съпричастна към създаването на възможности за работа и образование на младите хора в България. Фондация „Америка за България“ е една от най-големите благотворителни организации в Централна и Източна Европа и е създадена през 2009 г. Тя е пряк наследник на Американския инвестиционен фонд, чиято успешна дейност в продължение на повече от 20 години създава капитала, с който оперира Фондацията днес. Това позволява „Америка за България“ да бъде напълно независима и самостоятелна институция.
От създаването си до днес Фондацията е инвестирала над 200 млн. долара, за да подпомогне укрепването на динамичната пазарна икономика и институциите на демократичното общество в България чрез подкрепа на инициативи в шест области: „Образование“, „Гражданско общество и демократични институции“, „Развитие на частния сектор“, „Изкуство и култура“, „Културно наследство и туризъм“ и „Социална сфера“.
23.01.2020, 16:57 часа
1038 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha