Изхвърленият от ВМРО във Враца Марин Цветков стана независим общински съветник

Изхвърленият от ВМРО във Враца Марин Цветков стана независим общински съветник Изключеният от ВМРО във Враца Марин Цветков стана независим общински съветник. Това стана ясно в началото редовната сесия на местния парламент в града под Околчица.
Припомняме, че на 7 януари се проведе извънреден областен съвет на патриотичната партия, за който писа единствено агенция BulNews. На него единодушно бе взето решението от ВМРО да бъдат изключени общинските съветници Марин Цветков и Кирил Опров.
Главите на двамата дългогодишни членове на партията бяха поискани след гласувания в съответните общински съвети във Враца и Оряхово, на които те подкрепиха предложението на ГЕРБ за увеличаване на местните данъци, въпреки политическото решение на ВМРО да се гласува против. 
Днес, в началото на редовното заседание на местния парламент, Марин Цветков съобщи, че вече не е част от ВМРО, като добави, че мотиви, аргументи и коментари може да даде на по-късен етап. 
Той ще продължи да участва и гласува в сесиите, но като независим. 
Председателят на общинския съвет във Враца Нели Стоянова пък прочете уведомление от групата на ВМРО. От него стана ясно, че тя вече се състои двама души – общинският лидер Красимир Ангелов и най-младият член на местния парламент Момчил Янков.
28.01.2020, 13:52 часа
2448 1
Коментари

Ази

29.10.2020, 13:45 часа
Te toa za ni6to nestava!!!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha