Откриха оръжия и боеприпаси в дома на мъжа, самоубил се в ДАНС /снимки/

Откриха оръжия и боеприпаси в дома на мъжа, самоубил се в ДАНС /снимки/ Огромно количество оръжия и боеприпаси са открити в дома на 55-годишния мъж, самоуби се вчера в сградата на ДАНС.
Всички те са иззети от разследващите като веществени доказателства, предстои да им бъдат назначени съответните експертизи. На разпространените от МВР снимки се вижда, че сред оръжията мъжът е имал и снимка на Адолф Хитлер. 
Материалите по делото са докладвани на дежурен прокурор в Софийска районна прокуратура, под чието ръководство вече се води досъдебно производство.
Трагичният инцидент стана на 27 януари, в сградата на агенцията на столичния булевард „Черни връх“. Непосредствено преди да премине през детектора за метал, което е рутинна процедура преди да бъде даден достъп до сградата, мъжът се простреля в главата със самоделно огнестрелно оръжие – писалка, тип „оса“.
Той е трябвало да даде обяснения по образувана прокурорска преписка.
По неофициална информация на NOVA мъжът е бил призован по повод започналата през миналата седмица проверка на организацията, която инициира и провежда „Луковмарш“.
28.01.2020, 15:30 часа
1012 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha