Росен Добрев помогна на децата на "Дунав"/Селановци/ да отидат на лагер в Етрополе /снимки/

Росен Добрев помогна на децата на "Дунав"/Селановци/ да отидат на лагер в Етрополе /снимки/ За поредна година децата на ФК "Дунав 2016" /Селановци/ бяха зарадвани с лагер в Етрополе. На разположение на отбора беше базата на Христо Стоичков, както и хижа „Старопланинец“, която отново беше домакин.
Още с пристигането в Етрополе селановските деца, родени 2003-2004 година, изиграха мач с децата на "Локомотив" /София/, с треньор Юли Петков. Столичани бяха с класи над "Дунав" и победиха с 6:3. По-добрата физика на столичани и умората от пътуването се отразиха на селановчани. Следобедът беше проведена тренировка. 
В събота имаше крос и физическа подготовка, а от 11 часа се изигра мачът между родените 2005 г. деца на "Дунав 2016" и "Ферион" /София/. Селановчани победиха с резултат 3:1.
Последва среща между родените 2005 г. деца на Селановци и "Локомотив" /София/, с треньор Жоро Борисов. Този мач се изигра пред многобройна публика и беше най-добрият за селановчани. В него "Дунав 2016" завоюва победата с резултат 3:2.
Последната среща беше между най-малките – родени 2007 година. В нея "Дунав 2016" загуби от "Локомотив" София с резултат 2:6. За по-спокойното провеждане на лагера за децата беше осигурен и лекар.
Децата на "Дунав 2016" благодарят на персонала на хижа „Старопланинец“ за отличните условия, на кмета на община Оряхово Росен добрев, на кметство Селановци, както и на президента на клуба за предоставената възможност да пътуват за лагера в Етрополе.
03.02.2020, 14:04 часа
1374 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha