Окръжният съд във Враца обяви апетитно работно място с атрактивна заплата

Окръжният съд във Враца обяви апетитно работно място с атрактивна заплата Окръжният съд във Враца е обявил конкурс за назначаване на длъжност „Управител на сгради“. Целта на наетия за позицията човек ще бъде да подпомага административния ръководител на съда и съдебния администратор в управлението на сградата, съоръженията, помещенията и инвентара в нея, да отговаря за строителството, ремонта, използването и стопанисването на сградата, помещенията, пристройките и другите съоръжения към нея. 
Кандидатите, проявили интерес към позицията трябва да имат завършено средно техническо образование в областта на строителството, да имат най-малко 3 години професионален стаж. Необходимо е да са български граждани, да са навършили пълнолетие и да не са осъждани.
Обявената работна заплата за позицията е с минимален размер от 824 лв. и максимален до 1 336 лв.
Конкурсът ще се проведе в три етапа. Първият, от които ще бъде подбор на кандидатите по документи. Вторият етап ще представлява писмен тест. Последната част от селекцията на кадри ще е събеседване с кандидатите.
Срокът за кандидатстване е 30 календарни дни, считано от датата на публикуване на обявата. 
Документите за участие в конкурса се подават в Информационния център на Окръжния съд във Враца всеки делничен ден от 9 до 17 часа.
14.02.2020, 08:40 часа
3490 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha