Майстори в мезетата, кръгла нула в паркирането! Служебен автомобил на "Орехите" затапи вход на детска площадка във Враца /снимки/

Майстори в мезетата, кръгла нула в паркирането! Служебен автомобил на "Орехите" затапи вход на детска площадка във Враца /снимки/ Въпреки, че мезетата на "Орехите" са майсторлъшки, шофьорите на служебните им коли никак не са майстори в паркирането. На кадъра, публикуван от възмутена майка в социалните мрежи ясно се вижда как пловдивският "Фолксваген" е спрян на входа на детската площадка в ж.к. "Сениче" във Враца. 
Освен, че паркирането не е от силните страни на шофьора, от безумната му постъпка става ясно, че му липсват и някои основни личностни качества като толерантност и съпричасност към околните. 
Публикацията предизвика вълна от негативни коментари в социалните мрежи. Безумно зарязано возило успя да вбеси много будни жители на града под Околчица. 
"Граждани, вие деца нямате ли? И да нямате, хич ли не ви пука за здравето и живота на децата? Може ли така да паркирате на входа на детска площадка? И от къде сте сигурни, че ще имате добра видимост при клекнало дете зад колата? Трябва ли да стане инцидент, за да се вземат мерки? Това е пълна безотговорност!", пита потресената майка. 
"Един камък и по стъклото", "Дреме му, нали му е удобно", коментираха други възмутени жители на града. 
Когато удобството на някой засяга децата, врачани са единодушни, че той трябва да бъде наказан от кометентните органи, за да си вземе поука. 
19.02.2020, 08:30 часа
3072 2
Коментари

1

19.02.2020, 10:50 часа
Шофьора на тази бракма се е взел нешо на сериозно! Доста нагъл водач.

Дъвчо

19.02.2020, 09:16 часа
Сега да извади да почерпи децата с по една луканка, че ще му налепят стъклото с дъвки...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha