Поставят химически тоалетни на КПП-тата около Монтана

Поставят химически тоалетни на КПП-тата около Монтана Ще се поставят химически тоалетни на временните Контролно-пропускателни пунктове на входовете на Монтана, съобщи кметът Златко Живков.
На шест места денонощно полицията организира пропускателния режим на моторните превозни средства, съгласно мерките, наложени заради коронавируса у нас.
„Всички учебни заведения, детски градини, ясли ще бъдат затворени до 13-и. Най- вероятно тази обстановка ще продължи, до края на извънредното положение. Затяга се контролът по отношение събиране на хората на различни места. Затяга се контролът по отношение на карантината и на проверките, които се правят на различни места. Най- вероятно се затяга още малко контролът на контролно-пропускателните пунктове. Има молба да сложим химически тоалетни или да бъдат разширени тези КПП-та, които се намират на територията на областния граднза работа в следващия период, поне в рамкита на следващите две седмици категорично. За това бяхме помолени, по възможност, да осигурим това нещо“, добави Живков
29.03.2020, 15:10 часа
903 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha