За нула време! Стана ясно кой е свирепият убиец от Пазарджик

За нула време! Стана ясно кой е свирепият убиец от Пазарджик В Пазарджик е арестуван мъж, за извършено убийство. Както вече съобщихме, бруталното престъпление е извършено снощи в града.
Задържан е криминално проявеният бандит Иван Н. Мъжът с прякор Белята е на 52-години, местен жител, и убил по зверския начин приятеля си - 31-годишния Николай Ш., съобщи БЛИЦ.
Жертвата е била на гости на Белята в собствения му апартамент в Пазарджик. В компанията е имало още двама души, по непотвърдена информация това са били две жени, вероятно любовници. Компанията употребила солидно количество алкохол. В един момент жертвата и домакинът се скарали жестоко. Белята извадил средно голям нож и пробол в сърцето Николай. С едно единствено прбождане го убил. 
Сигнал за жестокото убийство е бил подаден от съсед, който чул виковете и разправиите около 21 часа в събота вечерта. Белята се е опитал да прикрие следите от зверството, което е извършил, като се е опитал да скрие ножа и да заличи кръвта. Оръжието обаче било намерено. 
52-годишният мъж, който е прибран  за 24 часа в ареста, е известен с множество кражби, побоища, продажба на наркотици и всякакви криминални прояви. 
Тялото на Николай Ш. е било откарано за аутопсия в съдебна медицина. На място е извършен оглед. Със случая се занимава Окръжна прокуратура - Пазарджик.
Открити са и иззети веществени доказателства. Работата по случая продължава.

 
05.04.2020, 11:31 часа
1938 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha