Извънредно! Тумба цигани нападнаха с бухалки мъж с дете в центъра на Видин

Извънредно! Тумба цигани нападнаха с бухалки мъж с дете в центъра на Видин Тумба цигани нападнаха баща с малко дете във Видин, научи агенция BulNews.
Екшънът се е разиграл в събота, на 16 май около 11 часа. Нападнатият мъж бил с детето си пред блока, който се намира в идеалния център на града. Той бил причакан от трима-четирима младежи от ромски произход, които решили да приключат спор, започнал преди няколко дни. Въоръжени с бухалки, младежите започват да налагат бащата пред очите на двегодишния му син. Първите удари той поел с гръб, пазейки детето.
В същото време с колата си минава от там негов познат, вижда случващото се, слиза от колата и, в опита си да помогне, също отнася няколко тупаника, но все пак двамата успяват да прогонят циганската тумба.
Нападателите избягали, но по-късно са издирени и задържани в полицията.
Грозната случка си има предистория. Няколко дни по-рано млад циганин подкарал на задна скорост и спрял на сантиметри от бебешката количка на млад мъж. Изуменият баща ударил по багажника на колата, с което предизвикал гнева на нахалния шофьор. Последвал скандал и заплахи, на които бащата не обърнал внимание преди атаката с бухалки вчера.

Снимката е илюстративна.
17.05.2020, 20:52 часа
18257 3
Коментари

val

18.05.2020, 09:22 часа
защо не разбирате че има много сериозен цигански проблем

backata

17.05.2020, 22:34 часа
НАПАЛМ!

Европа

17.05.2020, 21:14 часа
Нежна европейска милост за циганите ! Смилете се над бедните им душици и ги изтребете до крак ! Бият лекари , бият полиция ,бият хора . Е ?? Навел си се българино овчи и бой по тебе ! 500 години-турци , 45 год.-комуняги фалшиви, 30 год-"демокрация"
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha