Четирима цигани са обвинени за побоя над брата на зам.-кмета на Видин

Четирима цигани са обвинени за побоя над брата на зам.-кмета на Видин

Четирима души са били задържани първоначално след акцията на полицията в ромския квартал "Нов път" във Видин, съобщиха на брифинг с шефа на областната дирекция на МВР Петър Коцин, заместник-апелативният прокурор от София Галя Маринова, окръжният прокурор Ваня Ненкова и районният прокурор Илияна Целова.
Трима мъже са в ареста с постоянна мярка "задържане под стража" след решение на съда. Жена е била пусната от ареста срещу подписка като съучастник на побойниците.
Арестите бяха извършени заради побоя на Владимир Скорчев в събота. Тогава бащата с малко дете на ръце и съпругата му бяха нападнати от група цигани с бухалки. Причината според потърпевшия Владимир Скорчев е направена забележка за неправилно паркиране.
Сред задържаните са мъж на 36 г., 35-годишната му съпруга, синът им и техен племенник. Срещу тях има достатъчно доказателства за извършеното в центъра на Видин престъпление с изключителна дързост и цинизъм. Те вече имат предварително обвинение, съобщиха от прокуратурата. 
Шефът на областната дирекция на МВР Петър Коцин допълни, че и четиримата са се завърнали от гурбет в чужбина на 6 май, но няма сведения дали са поставяни под карантина.

19.05.2020, 15:27 часа
4701 3
Коментари

Beria

20.05.2020, 07:52 часа
По един голям камък на шията и в Дунав за храна на рибките. Има циганин,има проблем. Няма циганин,няма проблем.

haahaa

20.05.2020, 06:52 часа
хас мукар братята роми ще ви превземем гяури. ще усетите черния парафин

боби

19.05.2020, 17:14 часа
При толкова изписани прокурори дано най-после намерят достатъчно доказателства за тия цигани, защото винаги се оказва, че няма достатъчно доказателства.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha