Видинските Бони и Клайд остават в ареста след нагла кражба

Видинските Бони и Клайд остават в ареста след нагла кражба Под ръководството на Районна прокуратура – Видин се води разследване по образувано досъдебно производство за извършена кражба.
На 25 май, от частен дом в Видин са били откраднати парична сума от 2 450 лева, два ръчни часовника, златни и сребърни накити, както и други вещи. За целта извършителите на престъпното деяние използвали техническо средство.
В резултат на действия по разследването са били установени и задържани криминално проявените - Р.Р. на 52 години и М.Д. на 29 години. Събрани са били достатъчно доказателства за виновността им в отнемането на чуждите вещи от имота.
Двамата са били привлечени в качеството на обвиняеми – Р.Р. като извършител на кражбата, а М.Д. като помагач.

Видинските Бони и Клайд! Полицията хвана мъж и жена след нагла кражба, откриха оръжия и наркотици в жилищата им

Към настоящия момент са проведени разпити на свидетели, обиски, претърсвания и изземвания в две моторно превозни средства, както и в обитавания от единия от обвиняемите имот. Разследващите са открили паричната сума и другите вещи – предмет на инкриминираното деяние.
По искане на наблюдаващия делото прокурор съдът е определил мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо двамата обвиняеми.
Разследването по делото продължава.
02.06.2020, 09:19 часа
1967 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha