Голмайсторът на "Кариана" отказа нов договор

Голмайсторът на "Кариана" отказа нов договор Централният нападател на "Кариана" Реджеб Халил ще се раздели с отбора.
Пред ръководството на втородивизионния тим 26-годишният таран е заявил, че не желае да поднови договора си с клуба, който изтича на 30 юни.
Халил пристигна на стадиона в село Ерден през миналото лято от "Несебър" и в 22 мача вкара 9 гола за карианци като бе със съществен принос за 8-то място в крайното класиране. Реджеб Халил е обличал още екипите на "Созопол", "Ботев" (Гълъбово) и "Светкавица" (Търговище).
Днес стана ясно още, че всички проби за коронавирус взети от футболистите и треньорите на "Кариана" са отрицателни. Добрата новина дойде от столична лабораторията, която е обработила направените вчера PCR тестовете за Covid-19. По този начин вече няма пречка отборът да поднови тренировки след близо три месеца принудителна ваканция.
Старши треньорът на карианци Веселин Великов е насрочил първото занимание за 18:00 часа. То ще се проведе при строго спазване на препоръките на здравното министерство. Първоначално заниманията ще се на групи, а от следващата седмица започват и нормални тренировки.
02.06.2020, 12:45 часа
1145 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha