Над 7 километра опашка от камиони на Дунав мост 2

Над 7 километра опашка от камиони на Дунав мост 2 Опашка от над 7 километра се образува днес преди обяд към граничния пункт Дунав мост 2 на изхода от България, научи агенция BulNews.
Шофьори чакат по 9 - 10 часа, за да преминат границата с Румъния. Негодуват и заради това, че няма условия за почивка и изчакване.
"10 часа- много трафик и не работят. Опашките са от седмица... Понеделник беше така, щото има някои им се не работи... Кога ще минаваме не знам- дали днеска или утре... Може ли да има един ден, един ден да няма? Вчера не е имало... Каква тоалетна, каква вода? Като останеш тука да спиш обикаляш като чакал, вечер си пазиш камиона... Всеки ден е. Вчера видяхме, че има опашка, спряхме на платения паркинг и след 10 опашката е още по- голяма... Сутринта над 2 часа не мръднахме изобщо. Просто не искат да работят, това е цялата работа...", казват шофьори. 
Според изпълнителния директор на дружеството за управление на моста Любомир Низамов, проблем от тяхна страна няма, а средното време за изчакване е 7 часа. 

 
02.06.2020, 12:59 часа
946 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha