Време е за почивка! „Регнум Банско Ски Хотел и СПА“ предлага първокласно обслужване и чист планински въздух в едно /снимки/

Време е за почивка! „Регнум Банско Ски Хотел и СПА“ предлага първокласно обслужване и чист планински въздух в едно /снимки/ „Регнум Банско Ски Хотел и СПА“ е един от най-предпочитаните хотели в планинския курорт Банско.
Намира се в самото подножие на величествения Пирин, до река Глазне и в непосредствена близост до ски център Банско. Заобиколен от неповторима природа, красиви градини и уникални съоръжения, хотелът предлага на своите гости различни възможности за целогодишна почивка, релакс и забавления, бизнес срещи и събития. 
За да е напълно завършено петзвездното преживяване, настаняването се осъществява в луксозни и модерно обазведени суити, разположени в пет сектора на една обща сграда. За ВИП гостите е на разположение дизайнерски обзаведен Кинг Суит. Удобството и комфорта на апартаментите, съчетани с петзвездно обслужване, внимание към всеки детайл, приятелско и добронамерено отношение към всеки гост прави хотелa изключително привлекателен както за български, така и за чуждестранни туристи.
„Регнум Банско Ски Хотел и СПА“ е едно идеално място за почивка, не само през зимния, но и през пролетно-летния сезон. През пролетта и лятото гостите могат да се възползват без ограничение от различни активности на открито в планинския регион и на територията на хотела.
В „Регнум Аквапарк“ на разположение са полу-олимпийски отопляем басейн, два малки басейна, подходящи както за най-малките, така и за по-големи деца, две водни пързалки, целогодишна синтетична ледена пързалка, волейболно и баскетболно игрище, съоръжения за стрийт фитнес, и открит бар.
Абсолютен хит през лято и през зима е новият минерален комплекс „Регнум Баня Термал“, който включва открити минерални басейни, топило, Джакузи, масажи и СПА терапии, бар и ресторант. Намира се в известното със своите минерални извори – село Баня, Разложко, на разстояние 6 км от Банско. За гостите на хотела е предвиден транспорт до и от комплекса. „Регнум Баня Термал“ е мястото, където се срещат петзвездния лукс, богатството на минералната вода и нестихващите водни развлечения.
„Регнум Банско Ски Хотел и СПА“ е изключително подходящ за организирането на всякъв тип събития – сватби и детски рождени дни, корпоративни събития и тържества, бизнес срещи и тиймбилдинги. Тук всеки корпоративен партньор може да се възползва от единствения в Банско мултифункционален конферентен център с повече от 600 места, разполагащ с дневна светлина, съвременна техника, климатизация, организиране на кафе паузи, работни обяди и празнични вечери и професионален координатор, на разположение през целия процес.
„Регнум Банско Ски хотел и СПА“ е целогодишна дестинация и винаги предпочитан избор със своите различни специални оферти със закуска или закуска и вечеря, уикенд пакети, празнични предложения и отстъпки за ранни записвания.
За онези, които мечтаят за бягство от градския шум, „Регнум Банско Ски Хотел и СПА“ е убежището, което търсят. Първокласно обслужване, модерна и удобна база, чист планински въздух и минерална вода са само част от това, което гостите получават.
Направете своята резервация на тел.: 0 800 18 089 /безплатен за България/.
18.06.2020, 10:30 часа
3376 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha