Лято е! Очакваме ви в „Регнум Аквапарк“ в Банско – водното царство в полите на Пирин /снимки/

Лято е! Очакваме ви в „Регнум Аквапарк“ в Банско – водното царство в полите на Пирин /снимки/ Лятото е време да се насладим на жаркото слънце, да се разхладим в басейна или да се забавляваме до насита с водните атракциони. Ако целта е бягство от жегата и градския шум, аквапаркът е решението, а прохладният планински климат и чистият въздух – просто бонус към ваканцията.
Единственият в Банско „Регнум Аквапарк“ е отлична възможност за допълнение и водни приключения по време на лятната ни почивка. Намира се в петзвездния хотелски комплекс „Регнум Банско Ски Хотел и СПА“ и е отворен през летния сезон. На разположение на всички гости на хотела са открит плувен басейн с полу-олимпийски размери, два детски басейна, две атрактивни водни пързалки и открит бар. Всички водни съоръжения се отопляват, което ги прави изключително подходящи за ползване и в по-хладните летни дни.
Освен забележителни водни атракциони, посетителите на „Регнум Аквапарк“ могат да се възползват и от други възможности за забавление и отмора – целогодишна синтетична ледена пързалка, игрище за баскетбол, волейбол и сектор за стрийт фитнес. А зелените площи, удобните шезлонги и откритият бар са за онези, които търсят спокойствие и релакс в планината с коктейл в ръка. 
Невероятната гледка към Пирин планина осигуряват спокойствие за очите и наслада от почивката.
„Регнум Аквапарк“ е незаменимо допълнение към перфектната лятна почивка на цялото семейство. Всички водни съоръжения и атракциони са безплатни за гостите на „Регнум Банско Ски Хотел и СПА“.
За резервации и информация: 0 800 180 89 (безплатен за България).
25.06.2020, 08:20 часа
2825 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha