Трус в ГЕРБ-Враца! Председателят на общинския съвет Нели Стоянова подаде оставка, с нея си тръгва и знаков съветник

Трус в ГЕРБ-Враца! Председателят на общинския съвет Нели Стоянова подаде оставка, с нея си тръгва и знаков съветник Председателят на общинския съвет във Враца Нели Стоянова е подала оставка, научи ексклузивно агенция BulNews.
Днес в деловодството изненадващо е внесен документ, чрез който тя е заявила желанието си да освободи поста, като напуска и местния парламент. Като официална причина за кардиналното решение са посочени лични причини.
Неофициално обаче се говори за желанието на част от нейните съпартийци в общинския съвет да я разкъсат като гладни акули. Атаките срещу нея не са спирали през цялото време, откакто на 6 ноември 2019 г. беше избрана за председател. За съжаление Нели Стоянова не е получила защита от факторите в местната организация на ГЕРБ и така се е стигнало до крайното й решение да се дистанцира от общинския съвет. Има индикации обаче, че скоро тя ще напусне и партията на премиера Бойко Борисов.
Изненадващо днес в деловодството на общинския съвет е внесена още една оставка. Заедно с нея си тръгва и знаковият сенатор Деян Бенински. Младият бизнесмен беше втори мандат общински съветник и сред авторитетните личности в групата на ГЕРБ. Официалната причина е предотвратяването на обвинения към него за конфликт на интереси заради строителната му фирма.
В събота се очаква групата местни сенатори на ГЕРБ да се съберат на извънредна среща, на която да дискутират предложенията за нов председател.
На рандевуто трябва да се уточни и кои двама от партийната листа ще влязат в общинския съвет на мястото на Стоянова и Бенински.
19.06.2020, 13:13 часа
13710 17
Коментари

V

21.06.2020, 15:09 часа
И ДА ЗНАЕТЕ: НЯМА ДИМ БЕЗ ОГЪН !!! Вярна българска поговорка!

3210

21.06.2020, 12:02 часа
Такса битови отпадъци за физическите лица, бе увеличена по предложение на д-р Ралчовски. Защо ли? Публичните документи на Община Враца, внесени в Общински съвет (предварителни и окончателни) не съдържат искане за увеличаване размера на данъка!!!

V

20.06.2020, 14:48 часа
Предложенията в докладните са от Ощината, но се гласуват и приемат от Ощинския съвет! Не мислете, че сме толкова глупави всички! И заплатите ви са по 1200 лв. на общинските съветници!

До '' V ''

20.06.2020, 14:26 часа
Бюджета на общината , в това число и размера на всички данъци се изготвя от кмета и ръководената от него общинска администрация !!! Поне за сега ,семейното положение -не е престъпление..!?!

V

20.06.2020, 13:24 часа
Г-жа Стоянова е съпруга на много близък човек до Ники Фотото. Дали изпълни поетите задължения като Председател на Об. съвет Враца, това ще се разбере след време! Гражданите на Враца ще запомнят, че през мандата и бяха вдигнати данъците им. БРАВО !!!

Аврамка

20.06.2020, 08:04 часа
До Ха ха! Няма как да си ходят, те сигурно добре са си платили! И това недоразумение Калистратчето и Митко маргаритката! Може да не са много умни ма си плащат и дигат ръчичка!

Ха ха

20.06.2020, 07:57 часа
Тъпата гъске Аврамова, къде са мислиш за голем политик и трепереш от страх до другаря Бойко, не е лошо да оплевиш още тоа общински съвет и тиа къде не живеат у Враца да си одат от там! Че ако знаа Бойко къ си ги събрала ше си одиш ти!

Респект и подкрепа за Стоянова !

20.06.2020, 06:37 часа
Много от членовете на ГЕРБ , не се припознават с ръководството на Община Враца , нито приемат натрапените им '' бежанци '' -Дени , Боби и сие..!! Голяма част от общинските съветници нямат нищо общо със структурата на партията..!!

из протокола

19.06.2020, 22:23 часа
Герб е чиновническа партия,а чиновниците у България не са хич малко-над 700хилки.Папкат и с*рат.А бокич ги гуши постоянно с яки пари.

отдалече

19.06.2020, 22:10 часа
Ако има други умни ГЕРП ще се спасят и те. Лидера им ги *** с двеста в ***. От тук натам ги чака само срам.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha