Трагедия на пътя! Млада жена загина при катастрофа край Видин /снимки/

Трагедия на пътя! Млада жена загина при катастрофа край Видин /снимки/ Жена на 21 години е загубила живота си при тежко пътнотранспортно произшествие, научи агенция BulNews. 
Трагичният инцидент е станал тази сутрин край Видин на пътя в посока към Дунав мост 2. Сигналът за катастрофата е постъпил в 6.50 часа на спешния тел. 112, уточняват от МВР. Към мястото веднага се отправили полицейски екипи, пожарна и Спешна помощ. 
До катастрофата се е стигнало, след като лек автомобил "Рено Лагуна", в който са пътували младата жена и 48-годишният шофьор от Грамада, се е забил в крайпътен стълб. Вследствие на силния удар 21-годишната загинала на място. Водачът е приет в спешното отделение на видинската МБАЛ "Света Петка".
"Жена е починала, млада жена на 21 години. Мъжът е тук, все още се обработва. Най-вероятно ще бъде оставен, само че решават в кое отделение - все още му се правят изследвания", каза д-р Любомир Виденов, завеждащ на видинския филиал на Центъра за спешна медицинска помощ.
В момента оперативна група извършва оглед на местопроизшествието, а пътни полицаи регулират движението в района. Причината за катастрофата е в процес на установяване.
По случая е образувано досъдебно производство.
 
06.07.2020, 09:51 часа
6385 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha