От МВР излязоха с подробности за пребития млад мъж в Монтана

От МВР излязоха с подробности за пребития млад мъж в Монтана От МВР излязоха с подробности за пребития млад мъж в Монтана, за който съобщихме още в събота.

Младеж бере душа в монтанската болница, след като бе зверски пребит

В петък, около 19 часа, е получен сигнал в полицията в областния град за нанесен побой на 29-годишен монтански жител, който постъпил в Спешното. Униформени посетили лечебното заведение, където заварили 66-годишната майка на пострадалия. Тя разказала през ченгетата, че предишния ден сутринта синът й излязъл от жилището им и се прибрал на следващата сутрин около 9 часа, като казал, че му е нанесен побой от непознат, но не си спомня кога, къде, от кого и по каква причина. По данни на майката, синът й имал синина под лявото око и следи от засъхнала кръв по ръцете, както и че е със заболяване, според което е освидетелстван пред ТЕЛК, често употребявал бира, но не бил агресивен и не създавал проблеми.
По данни на пострадалия, около 21 часа си взел 2 бутилки бира от 0.5 литра и ги изпил в района на дискотека в градския парк в Монтана, като около 22 часа е бил нападнат и пребит от непознат. Около 00 на 3 юли се прибрал в жилището си и е заспал, на сутринта споделил с майка си, но изпитвал болка в главата, при което около 17 часа посетил Спешното в града.
По данни на дежурните лекари, пострадалият е със счупена кост на черепа и контузия на мозъка, без опасност за живота.
По случая е образувано досъдебно производство в районното управление в Монтана.

 
06.07.2020, 13:58 часа
11291 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha