В помощ на рекламодателите! Класация на най-четените сайтове в Северозападна България през юни /статистика/

В помощ на рекламодателите! Класация на най-четените сайтове в Северозападна България през юни /статистика/ Готови са обобщените данни от хънтър броячите histats.com и similarweb.com, от които става ясно каква е посещаемостта на електронните медии в Северозападна България. Вече ви запознахме с данните за февруари, март, април и май, а традицията ще продължи и през юни. 
Прави впечатление, че напрежението около извънредното положение утихна, но остава интересът на хората към новините, свързани с разпространението на COVID-19. По тази причина сайтовете продължават да се радват на сериозна аудитория и остават предпочитан източник на информация за актуалните събития в страната и чужбина.
И през юни се запазва тенденцията BulNews да води убедително в класацията с резултат, който на този етап е непостижим за колегите от Видин, Враца и Монтана.
От данните личи, че стабилно на втората позиция, но с огромна разлика след лидера, остава електронният портал на фалиралия всекидневник „Конкурент“. През изминалия месец обаче бяха установени опити за манипулиране броя на посещенията чрез купуване на трафик от фейсбук, така че читателите трябва да имат едно наум за посочените в класацията цифри.
Третата позиция уверено държи врачанският „Зов“, но отново на четвъртото място се завърна сайтът на Иво Йорданов. Пети отиват амбициозните колеги от Мездра, а след тях за първи път в класацията попадат журналистите от Видин. На последното място през юни остават колегите от Козлодуй. 
За съжаление останалите сайтове от тази част на страната имат твърде ниски резултати през юни и броячите не успяват да регистрират данни.
Вярваме, че сухите цифри ще помогнат на бизнесмените, които имат намерение да инвестират в реклама в някоя от медиите в Северозапада, да направят своя информиран избор.
Ето и класацията за юни:

1. bulnews.bg…………………………………….1 452 639
2. konkurent.bg……………………………..............292 388
3. zovnews.com……………………..………............189 550
4. vratzadnes.com………….……………...……......116 894
5. medianews.bg………….………….….....…..........75 471
6. vidinvest.com……………………...…....…..………36 569
7. kozloduy-bg.info……………….….…....…….......24 667
13.07.2020, 08:22 часа
1076 2
Коментари

Григор Лилов

13.07.2020, 08:39 часа
Публикуваните цифри са знак някои хора направо да си слагат въжето. Тотал щета!

Биляна

13.07.2020, 08:37 часа
Благодаря за информацията
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha