Апел от щаба в Мездра към заведенията: Не правете резервации за масови тържества

Апел от щаба в Мездра към заведенията: Не правете резервации за масови тържества Общинският оперативен щаб в Мездра призовава всички физически и юридически лица да не предприемат организирането на мероприятия от различен характер – балове, сватби, кръщенета, другарски срещи и др., включващи групови събирания на повече от 30 души.
„Апелираме собствениците и ползватели на заведения за хранене и развлечения да не поемат ангажименти по предстоящи събития и тържества и да не приемат капаро от лица, желаещи да организират дадено мероприятие. Заостряме вниманието, че продължава да е задължително носенето на защитна маска за лица (за еднократна и многократна употреба) или друго средство, покриващо носа и устата (в т.ч. кърпа, шал, шлем и др.) на всички закрити обществени места (лечебни заведения, аптеки, обществен транспорт, търговски обекти от всякакъв вид)“, заявиха от общинския щаб за борба COVID-19.
От комисията също така заострят внимание, че остава спазването на физическа дистанция от 1.5 м и осигуряването на дезинфектант за ръце на входа на всеки търговски обект.
10.07.2020, 13:08 часа
2165 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha