Ето шест признака, че в него няма нито капка самочувствие

Ето шест признака, че в него няма нито капка самочувствие Всяка жена има различен критерий за перфектния мъж, но едно от изискванията никога не се променя, независимо от различните вкусове и то е самочувствието. Няма по-секси мъж от този, които е самоуверен и действа решително и няма по-непривлекателен от този, който избива комплекси и не е сигурен в себе си. Понякога вторият вид е труден за разпознаване, тъй като повечето господа успяват да се научат да прикриват липсата си на самочувствие, но ние сме тук, за да ви помогнем. Ето кои 7 признака издават, че си имате работа с пълен комплексар, вместо със секси самоуверен мъж:

1.Ако той следи всичките ви съобщения и цялата ти активност онлайн
Ако той знае винаги кога сте на линия, от кого получавате съобщения и следи кой ви харесва снимките – честито! Имате си комплексар от класа. В случай, че той ви кара да се чувствате виновни и се съмнява в предаността ви, просто защото някой ви пише или ви харесва постовете, просто се лишете от компанията на този господин. Той е кризисно неуверен и ви умолява за внимание. Адски несекси!

2. Постоянно се съмнява в чувствата ви
Както вече споменахме, неуверените мъже имат нужда от екстремно много внимание и когато вие не им го осигурявате, те търсят агресивни начини да си го набавят. Най-често го правят, като постоянно задават въпроси като: „Ти мен не ме ли харесваш?“, „Кога ще отмениш някой ангажимент, за да се видим?“, „Обичаш ли ме изобщо?“ и др. С две думи – увереният мъж знае с кого се захваща и няма да има нужда да потвърждавате чувствата си към него през 5 минути.

3. Държи ви сметка за отношенията ви с колегите
Този явно иска да упражнява сериозен контрол над живота ви, а това не е никак добре. Още по-лошо би било, ако сте колеги, защото това може да попречи на работата ви. Но ако той просто следи как общувате с останалите работещи в офиса и ви държи сметка за това, че сте се усмихнали на някого или че сте „твърде любезни“, просто бягайте. Този тормоз няма да спре скоро, защото той вижда конкуренция във всеки ваш колега.

4. Разпитва ви прекалено много за бившите
Не, този човек не иска да научи нещо повече за вас, а за това дали има някакъв шанс все още да контактувате с бившите. Също така ще търси поводи да изтъква своите качества пред техните недостатъци. Просто защото има нуждата да го прави, все пак няма самочувствие. Внимавайте точно какво му споделяте, най-добре не влагайте емоции и не прекалявайте със споделянето на факти.

5. Той е истерично заинтересован от бъдещите ви планове
Неувереният в себе си мъж ще иска да обладае цялото ви време и няма да остави да си правите планове без него. Не се учудвайте, ако още в началото започне да ви пита често кога планирате да се омъжите или да забременеете. Той просто е като удавник за сламка.  Мъжете, които харесват пухкави жени, са много по-добри от тези, които се влюбват в слаби

6. Иска да обсеби хобитата ви и цялото ви свободно време
Ако той иска да знае всяка подробност от това с кого сте говорили в офиса, до кого сте седяли в метрото и колко души имаше във фитнеса по време на тренировката ви, значи работата не е на добре. Мъжът до вас трябва да одобрява хобитата ви, стига те да ви правят щастливи и никога няма да ви пита в подробности кого сте срещнали през деня, ако има увереност в себе си. Ако той прави тези неща, значи иска да упражни пълен контрол над времето ви, а вие заслужавате нещо далеч по-добро.
13.07.2020, 10:00 часа
719 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha