Любимката ни Аса Акира обясни откъде идва сценичното й име /снимки/

Любимката ни Аса Акира обясни откъде идва сценичното й име /снимки/ Ако името Аса Акира ти говори нещо, но не си сигурен откъде, то ти си голям палавник, брато. А ако го знаеш, сам осъзнаваш, че линията ти на живот на ръката е износена от шляпане на маймунката.
Е, ние не сме по-различни, няма какво да се лъжем. Тук сме, за да ти разкрием нещо интересно. Самата Аса разясни наскоро защо е избрала това свое сценично име. 34-годишната порно актриса се занимава с филми за възрастни от 14 години. Има много опит и солидно количество кадри зад гърба си.
През 2013 година дори взе Оскар за порно актриса на годината. Напълно очаквано името, с което стана популярна, не е истинското й. В действителност тя се казва Аса Такияами. Родена е в САЩ, но от японски родители. Първото й име означава „сутрин“. В Инстаграм тя обясни и сценичното й такова.
„Акира беше любимият ми филм в един момент – коментира Аса. – Затова го избрах.“
Акира е японски анимационен научнофантастичен филм от 1988 година на режисьора Кацухиро Отомо по негов сценарий в съавторство с Изо Хашимото. Филмът е базиран на манга поредицата на Отомо „Акира“. Действието се развива в киберпънк антиутопия, като младежка банда е въвлечена в таен правителствен проект и освобождава държано затворено същество със свръхестествени психични сили.
04.08.2020, 12:00 часа
2042 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha