Ново във Враца! Голяма верига за обувки открива свой магазин в ТЦ „Суми“ /снимки/

Ново във Враца! Голяма верига за обувки открива свой магазин в ТЦ „Суми“ /снимки/ Голяма верига за обувки открива свой магазин в Търговски център „Суми“ във Враца, съобщи управителят Христо Игнатов.
Новата придобивка ще бъде на втория етаж на единствения комплекс на територията на областния център. Очаква се новият магазин да отвори след Нова година.
В началото на март 2018 г. Христо Игнатов пое контрола над Търговския център и видимите подобрения в неговата работа не закъсняха. За този период голям магазин откри известната верига „Пепко“, а своя обект разшири на две нива веригата за черна и бяла битова техника „Зора“.
От няколко месеца в „Суми“ заработи и аптека на веригата „Марешки“, като тя е на първия етаж и е удобна за посещения за клиенти от всички възрасти.
Беше разширена и площта на кафе „Селфи“, което се наложи като предпочитано място за срещи в тази част на града.
Безспорно най-голямата придобивка за Търговския комплекс е изграждането на товарен асансьор, с което сериозно се облекчи работата на магазините на втория етаж.
„Суми“ разполага с 4200 кв.м. площи за отдаване под наем. Директният достъп до главен път и разположението му в самото сърце на града го превръщат в удобно и достъпно място, както за жителите, така и за гостите на града.
Търговски център „СУМИ“ е разположен на три нива. Придвижването между етажите става посредством ескалатори и асансьори, като са осигурени всички комуникации и удобства.
Със своята съвременна архитектура „Суми“ привлича водещи фирми и е атрактивно място за цялото семейство.
22.07.2020, 08:50 часа
11667 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha