Само за палави дами: Как да изневериш, без да те хванат?

Само за палави дами: Как да изневериш, без да те хванат? Всеки има право на личен живот и на щастие, дори женените. Но освен права, съществуват и задължения. Ако не иска да нарани чувствата на брачната си половинка и няма намерение да се развежда, “стъпилият накриво” трябва да спазва някои правила на конспирацията, на първо място - да не демонстрира връхлетелите го чувства. Добре е да се научи да контролира лицето си - то не бива да бъде прекалено ухилено и щастливо. Това важи както за мъжете, така и за жените.

Създайте си прикритие
Ако домашните ви са свикнали, че винаги излизате за работа и се прибирате по едно и също време, вечер седите вкъщи, а в събота и неделя домакинствате, всяка промяна в навиците ви ще направи впечатление. Затова си намерете прикритие и подгответе близките си, че програмата ви е променлива. Поемете допълнителни ангажименти, разширете списъка на местата, където ходите. Запишете се на някакъв курс или тренинг. Ако ви попитат защо ви е, кажете, че е време да помислите за кариерата, самореализацията или самопознанието си, че битовите проблеми ви задушават. Не сте длъжни да обяснявате кога и къде ходите на фризьор и маникюр и защо сте сменили салона, къде спортувате или си чистите чакрите, как се казва козметичката ви. Важното е половинката ви да знае, че тези места и хора съществуват наистина. Постарайте се графикът ви да стане такъв, че законната ви любов да не може да ви изпраща или посреща.

Вдигайте слушалката, гасете компютъра
Задължително отговаряйте на позвъняването на половинката си, дори да е в най-неподходящия момент. Ако ви попита защо сте задъхана, кажете, че отивате у приятелка, но асансьорът е повреден и се качвате пеша до 10-ия етаж.
Въпросът с приятелката е много важен. Намерете си дружка, която наистина има лични проблеми, но същевременно е от типа на хората, които вдъхват доверие. Срещнете я няколко пъти с мъжа си, за да го убедите по-лесно, че само вие можете да є помогнете.
Не оставяйте отворени екрани на компютъра, не давайте паролите си. Най-добре го гасете. Човешкото любопитство е неизтребимо. Така, както на вас ви се иска да надникнете с кого си пише мъжът ви, вероятно и той няма да устои...
Не записвайте в телефона си номера на любовника, още по-малко го маскирайте с имена от рода на “Слънчо” или “Мечо”. Ако не можете да го запомните наизуст, запишете си го на листче и сложете някакво безлично име с добавка като “ВиК” или “електро” например. Трийте съобщенията, които могат да ви издадат. Най-добре премахнете сигнала при получаване на SMS. Обяснете на гаджето да не ви звъни “просто така” и “да ви чуе”, колкото и да ви е приятно. Не можете постоянно да се усамотявате вкъщи с телефона или да пишете съобщения, докато вечеряте със семейството.
30.07.2020, 11:00 часа
860 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha