Цигани пребиха кмета на Рогозен посред бял ден, настанен е в столична болница

Цигани пребиха кмета на Рогозен посред бял ден, настанен е в столична болница

Кметът на врачанското село Рогозен лежи в столична болница, след като бе пребит от цигани посред бял ден в сряда, научи агенция BulNews.
Побоят станал в момент, в който 60-годишният Пламен Кюковски се намесил, за да предпази от арогантното и нецензурно поведение от страна на пияни цигани две служителки на кметството.
Сблъсъкът станал на метри от сградата, в близкия парк. Там пияните мъже на 22 и на 23 години, седящи в беседка, започнали да подвикват към служителки на общината, използвайки доста неприлични думи и вулгарни предложения към тях.
Кметът се намесил, за да ги предпази, но бил нападнат от циганите, за които има сведения, че се занимават с разпространение на наркотици. При атаката дясната ръка на кмета била счупена и той е приет в спешното отделение във Враца. По-късно селският първенец е бил транспортиран до столична болница, където е настанен за лечение и му предстои операция.
От полицията съобщиха, че случаят е незабавно докладван на дежурен прокурор в районното управление на Козлодуй. По негови указания кметът Кюковски трябва да предостави в полицията издадените му медицински документи, след като му е била оказана спешна медицинска помощ, за да продължи работата по случая.

31.07.2020, 09:59 часа
3975 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha