Продължават ремонтите на улици в Бяла Слатина /снимки/

Продължават ремонтите на улици в Бяла Слатина /снимки/ Започнаха ремонтните дейности на двата тротоара  в отсечката от ул. „Васил Левски“ до ул. „Водотечна“ в Бяла Слатина, съобщиха от местната управа.
По ул. „Водотечна“ от ул.„Хан Крум“ до ул. „Кл. Охридски“ ще бъде преасфалтиран източния тротоар. Работи се и по ул. „Д. Благоев“- от ул. „П. Волов“ до ул. „Ал. Стамболийски“, където ще бъде положен нов асфалт и по двата тротоара. Ще бъде изграден и паркинг, който ще обслужва и новостроящия се плувен басейн на Бяла Слатина. Пак около басейна по ул. „П. Волов“ до ул. „Кл. Охридски“, ще бъдат обновени и двата тротоара. "Очаква се настоящият ремонт да приключи до края на месец август, за да посрещнем предстоящия празник на града през септември удоволетворени от добре и навреме свършената работа", допълват от местната управа. 
06.08.2020, 09:28 часа
1371 1
Коментари

ГЕРБ

06.08.2020, 15:46 часа
ТЕ ОРАТА НЕМА КАКВО ДА ЯДАТ ЧЕ Е 80% БЕЗРАБОТИЦАТА АМА ОБЩИНАТА ПОЧНА И ТРОТОАРИТЕ ДА АСФАЛТИРА ДА МОЖЕ ДА КРАДНЕ ПОВЕЧЕ ВСЕ ПАК 1 КЪМ 3 РАЗРЕДЕН АСФАЛТА ТЕРЗИЯТА БАЯ ПАРИ ВЗИМА ;)
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha