Консултират бизнеса в Берковица и Вършец за „Новите мерки по Ваша мярка”

Консултират бизнеса в Берковица и Вършец за „Новите мерки по Ваша мярка” На 17 август ще проведат среща на експерти от Агенцията по заетостта с представители на местния бизнес в Берковица и Вършец. Форумите са част от националната информационна кампания „Новите мерки по Ваша мярка”.
Срещата в Берковица е насрочена за 12 ч. в заседателната зала на Общинска администрация, а тази във Вършец ще започне от 10 ч. в конферентната зала на СПА хотел "Съни Гардън". 
На тях ще се обсъждат новите антикризисни мерки, които предлага Агенцията. Целта е бърза и оперативна подкрепа за бизнеса в условията на ограничения, наложени с въведената извънредна обстановка по повод разпространението на COVID-19.
Работодателите, засегнати от кризата, ще получат изчерпателна информация за услугите, които предлагат бюрата по труда, заедно с различните актуални възможности за финансово подпомагане на дейността им. Така те ще бъдат максимално улеснени в избора на точната мярка и точния подход за бързо възстановяване с подкрепата на държавата.
Подобни консултации в Берковица, само че на открито, имаше и преди месец. 
16.08.2020, 11:38 часа
1086 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha