И сайтът на Слави става платен, цената ще е по-висока от тази на телевизията

И сайтът на Слави става платен, цената ще е по-висока от тази на телевизията Сайтът на телевизията на Слави Трифонов "7/8 ТВ" също става платен, след като стана ясно, че зрителите ще трябва да плащат по 78 стотинки на месец, за да се наслаждават на публицистичните му напъни.  Все още обаче не е ясно кога ще стане това и колко ще е месечната такса, за да имат достъп желаещите до съдържанието в него.
Евгени Димитров обяви, че цената ще бъде "малко по-висока от абонамента за телевизията", защото зрителите щели да имат достъп до целия архив на предаванията, както и възможност за връщане назад, за да гледат нещо, което са пропуснали, без да чакат то да бъде качено отделно.
От думите на изпълнителния директор се разбра още, че се водят преговори за няколко нови предавания. "Няколко предавания са на стендбай и е въпрос на чисто финасов ресурс, който да може да позволи тяхната поява. Аз вярвам, че поне 3-4 нови предавания ще пуснем сега", посочи той.
По думите му стъпката е предприета не за да оцелее телевизията, а за да се развие и да стане "една пълнокръвна 24-часова програма".
Телевизията започна излъчване на 4 ноември миналата година. Шоуменът обяви, че влиза в политиката и прави свой телевизионен проект по време на последното предаване на "Шоуто на Слави" по бТВ, излъчено на 31 юли 2019 г.
01.09.2020, 14:09 часа
1137 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha