"Старт М" печели рали кроса в Криводол /снимки/

"Старт М" печели рали кроса в Криводол /снимки/ Шест пилоти на АСК "Старт М" /Криводол/ спечелиха призови места на рали кроса в Криводол. Домакините заеха първо и трето място в отборното класиране, видинският "Жико моторспорт" е втори.
20 пилоти от 7 отбора взеха участие във 2-ия кръг на държавното първенство по рали крос.
В „Дивизия 1” на първите три места се наредиха Мирослав Цветанов – Бомбата с "Форд Сиера" от "Старт М", Емил Минчев със "Субару Джъсти" от "Старт М" и Ханко Бориславов с "Ауди" от "Жико МС". Иван Живков и Минчо Борисов получиха повреди в колите си и не стигнаха финала.
В „Дивизия 2” Пламен Цветанов от "Старт М" с "Лада" изпревари Ивайло Здравков със "Ситроен Саксо" от "Жико" и Владимир Димитров със "Сеат Ибиза" от Ботевград.
Методи Тодоров – Муто от "Старт М" с БМВ победи в „Дивизия 3” със задно предаване. Тръгналият от последна шеста позиция Цветелин Велков с "Лада" от домакините е втори, а трети завърши Ивайло Цветков с "Лада" от видинския тим. В клас „Лада” купи взеха Цветелин Велков, Ивайло Цветков и Ивайло Илиев от АСК "Т-Н Моторспорт".
Светослав Миков от Ботевград получи купата за най-млад състезател. Купата в памет на седемкратния шампион в автокроса Александър Атанасов е за Иван Сашов Иванов от "Старт М".
Народният представител от ГЕРБ Монтана инж. Дилян Димитров, кметът на Бойчиновци Светлин Сретениев и заместник кметът на Монтана инж. Диман Георгиев, който е и пилот на "Старт М", бяха сред официалните гости на собственика на криводолския тим и на писта „Строител” инж. Спас Спасов.
06.09.2020, 18:56 часа
3346 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha