Вижте какво вещаят звездите за днес

Вижте какво вещаят звездите за днес

В неделя ще трябва да започнете сериозно да организирате плановете си за следващата седмица. Всичко ще трябва да бъде огледано в детайли, за да не възникнат пропуски, грешки или забавяния поради ваша вина. Добро развитие ще имат вече започнати ангажименти и проекти. Днес ще бъде важно да сте уверени в това, което правите. От това в голяма степен ще зависи и вашия успех. Неделя ще бъде благоприятно време за развитие на финансовите ви дела, но стига парите да не са самоцел за вас, тоест да не се стремите към печалба на всяка цена и с всички средства. В този случай може да преживеете неприятни изненади и разочарования. В неделя някои от вас ще преживеят стресова ситуация свързана с неприятна новина, която касае мъж, когото познавате. Ще очаквате помощ или важна информация от жена и най-вероятно няма да останете разочаровани.  

Овен
Тази неделя не оставяйте несвършена спешна работа по дома. Нещата ще се натрупат и ще ви е по-трудно да се справите след това.

Телец
Днес потърсете подробна информация, ако сте решили да купувате техника за дома. Посъветвайте се с хора, които ползват уреда.

Близнаци
През този ден ви очаква изненадващо парично постъпление. Използвайте го, за да си осигурите това, за което отдавна мечтаете.

Рак
През този ден ще получите, напълно заслужена отплата. Тя не ви се е дала лесно. Помнете стъпките си към този успех.

Лъв
Днес ще може да постигнете неподозирани висоти в постигането на вътрешна хармония. Погрижете се това да се случва по-често.

Дева
Тази неделя не си играйте с огъня. Сега не е моментът да изпробвате нервите на партньора ви. Последиците може да са непредвидими.

Везни
Днес може да преживеете малък скандал с вашата половика. Поводът ще е повече от незначителен, затова не задълбавайте конфликта.

Скорпион
Днес ще може да споделите всичко, което ви измъчва с партньора ви. Бъдете искрени и се опитайте да разберете и другата страна.

Стрелец
Тази неделя ще може се насладите на общуване с верен приятел. Помислете за малък, но мил подарък, с който да го изненадате.

Козирог
Днес ще може да видите заплетена ситуация от друг ъгъл. Това ще ви помогне да планирате следващите си стъпки.

Водолей
Тази неделя не оставайте у дома. Приемете предложение за излизане с приятели. Движението ще ви се отрази добре.

Риби
Тази неделя ще сте изключително активни в дейности, свързани с дома. Все пак не се нагърбвайте да правите всичко сами.

13.09.2020, 08:16 часа
1318 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha