Екшън в София! Полицаи преследват бус в насрещното на Цариградско шосе

Екшън в София! Полицаи преследват бус в насрещното на Цариградско шосе Истински екшън се е разиграл в София в нощта на петък срещу събота, предава NOVA.
Всичко започнало като рутинна полицейска проверка. Екип на „Пътна полиция” подава сигнал със стоп палка към бус. Шофьорът обаче не спира, а подкарва превозното средство с висока скорост.
Следва гонка с полицията като от екшън филм. Бусът е преследван от няколко полицейски автомобила по няколко големи столични булеварда, преминал през паркинг на търговски център, където минал през спуснати бариери, след което поел по бул. „Цариградско шосе” в лентата за насрещно движение. Бусът е спрян след катастрофа със служебен автомобил на „Специализирани полицейски сили”.
Мъжът е привлечен към наказателна отговорност. От прокуратурата сочат, че 25-годишният мъж е осъждан, а деянието, което е извършил, се отличава с изключителна дързост и е създавал реална опасност за живота и здравето на другите участници в движението.
Шофьорът на буса е задържан за 72 часа. А днес ще бъде внесено мотивирано искане до Софийски районен съд за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.
14.09.2020, 14:59 часа
434 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha