Окръжният съд във Враца остави в ареста мъжа, запалил жена си в Три Кладенци

Окръжният съд във Враца остави в ареста мъжа, запалил жена си в Три Кладенци Най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ постанови днес Врачанският окръжен съд спрямо Николай Петров от Три кладенци.

Невиждана жестокост във Врачанско! Гневен мъж подпали жена си докато спи, в "Пирогов" се борят за живота й

Той е обвинен в това, че на 15 септември, вечерта, в селото, чрез запалване умишлено е умъртвил Татяна Петрова, с която живеел на семейни начала, като деянието е извършено по особено мъчителен за убитата начин.
Татяна почина от раните си на 17 септември т. г. в софийската болница "Пирогов", а това престъпление Наказателният кодекс предвижда едно от най-тежките наказания – лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Първо в BulNews! Почина запалената от мъжа си Татяна от Три Кладенци

Врачанският окръжен съд, след като анализира събраните до този момент доказателства прецени, че съществуват всички предпоставки на Н. П. да бъде наложена най-тежката мярка за неотклонение – „задържане под стража“. Съдът счете, че може да се направи обосновано предположение, че той е извършителят на престъплението, като са налице и другите две опасности, които налагат определянето на тази най-строга мярка – опасност обвиняемият да извърши престъпление и да се укрие.
Определението на Окръжен съд – Враца не е окончателно и може да бъде обжалвано или протестирано в тридневен срок от днес пред Апелативен съд – София.
 
18.09.2020, 17:02 часа
700 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha